maandag 15 juni 2015

Bokeh-techniek

Helemaal hot op dit moment is de bokeh-techniek en ook ik ging er nog eens mee aan de slag. Wat is het leuk om te doen zeg en wat kun je er veel moois mee maken! Laatst zagen jullie al mijn cadeaubonnen die ik met deze techniek maakte. Vandaag heb ik een ander kaartje met de bokeh techniek om te laten zien:
Stempels: Kinda Eclectic, Four Frames, Embellished Events (sentiment). De laatste twee sets zijn retired.

Wat later plakte ik ook nog twee uitgeponste vlinders op de kaart voor iets meer diepte. Maar daar vergat ik een foto van te maken en inmiddels is de kaart verzonden. Denken jullie de vlinders erbij?

Binnenkort een workshop met deze techniek. Kom je ook gezellig meedoen? Geef je alvast op!

Ook Femke, onze dochter van 3,5, wilde deze techniek wel eens proberen. Ze had me er mee bezig gezien en had al een paar keer gevraagd of zij het ook mocht doen met haar eigen verf. Daar zeg je toch geen nee tegen?

4 opmerkingen:

Stempel er op los by Ilse zei

Heel erg leuk gedaan.
Zie Femke geven, echt zalig om te zien.
Liefs
Ilse

Gerrina zei

Wat ziet Femke er geconsentreerd uit! Mooie foto!
Enne jouw kaart is ook mooi; leuk om eens met andere stempels die techniek te zien...
Ik denk niet dat de dames van het harpensemble (21 vrouw) met hun grote harpen op het gras in het Park willen zitten... en in de kiosk zal niet passen denk ik... :) Fijne week, Gerrina

Johanna zei

Dat ga ik eens googlen, nog niet van gehoord maar ziet er heel tof uit! En zo schattig samen met je dochter knutselen, ik ben er ook dol op. Bij ons wordt er altijd met verf gespetterd, a la de achtergronden van mijn layouts. Oma's zijn overigens dol op deze kunst ;-)

Margot zei

Heel mooi!