dinsdag 9 juni 2015

Een kaartje vol nieuwe materialen

Stampin' Up! bestellen: 17 juni

Workshop Triple Time Stamping Techniek: 16 juni
Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Goedemorgen. Hebben jullie de nieuwe catalogus al gezien? (vraag hem eventueel bij me aan). Er staat zoveel moois in! Afgelopen zondag mocht ik een party geven aan Een leuke en gezellige groep dames en zij gingen al met de nieuwe materialen aan de slag!

Vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien, waarop ik heel wat nieuwe materialen gebruikt heb:Uit een velletje dessinpapier uit de paperstack Cherry on Top (eerder maakte ik met een ander vel papier uit die paperstack al dit kaartje) sneed ik twee driehoeken die ik vervolgens twee keer matte op bijpassende kleuren cardstock. Mooie kleur he die Watermelon Wonder? Het is 1 van de nieuwe InColors 2015-2017.

De stempel komt uit de hostess-set Happy Birthday Everyone, die tevens als hostess-set in het Nederlands verkrijgbaar is! (zie mijn sidebar voor alle Nederlandstalige sets). De stempel kreeg ik zo goed uitgelijnd door de stamp-a-ma-jig te gebruiken.

De bloemetjes embellishments Blossom Accents zijn ook helemaal nieuw in het assortiment, in de nieuwe In Colors 2015-2017. Als laatste gebruikte ik nog wat Brights Candy Dots.

Wat vinden jullie ervan?
Op verzoek kan dit kaartje (zoals in principe alle kaartjes en projecten die ik hier plaats) ook tijdens een workshop gemaakt worden.

5 opmerkingen:

Diny zei

PRACHTIG kaartje Marlieke.....mooie nieuwe kleurtjes....en ook je geschenkzakje is heel erg leuk....ik had het gemist!
Groetjes Diny

Romy zei

Superleuk kaartje! Ik vind vooral de bloemetjes erbij een heel leuk detail.

Gina zei

Prachtige kleuren. heel fijn afgewerkt! Groetjes, Gina

Gerrina zei

Wat een mooie kaart! Mooi die zonnige kleuren! Groetjes, Gerrina

Sarah zei

Heel mooi. Toffe kleuren . Liefs ☆ Sarah ☆