zaterdag 6 juni 2015

Geschenkzakje

Stampin' Up! bestellen: 17 juni

Workshop Triple Time Stamping Techniek: 16 juni
Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

De nieuwe catalogus heeft veel nieuwe producten. Het voordeel van demonstratrice zijn, is dat je de nieuwe producten al eerder dan het verschijnen van de catalogus kunt pre-orderen om op die manier al lekker te experimenteren met alle nieuwe mogelijkheden. Ik pre-orderde onder andere het Gift-bag Punchboard en daarmee heeft Stampin' Up nu 3 verschillende punchboarden: 1) Gift Bag Punchboard, 2) Envelope Punch Board, 3) Gift Box Punch Board.


Leuk he?!
Wat er met de foto's is gebeurd weet ik overigens niet; op mijn computer en in werkelijkheid zijn de kleuren van de bovenste en middelste foto minder hard dan hoe ze er nu uitzien. En de onderste foto is juist weer te flets... het is me een raadsel.

Het dessinpapier is uit de paperstack Cherry on Top.
De bloemetjes maakte ik met de stempelset en bijbehorende pons Petite Petals.
Ook nieuw in de catalogus is de Triple Banner Punch, waarmee je maar liefst 3 verschillende breedtes ' banners'  kunt maken zoals ik met de gele strook deed. Klanten die op 1 van mijn 2 catalogus lanceringsparty's kwamen, hebben deze geweldige pons al eens uitgeprobeerd. De tekst stempelde ik met een stempel uit de Nederlandstalige set K.J.E.G.

Zo gemakkelijk maakte je nog nooit een leuke geschenkverpakking. Het is echt zo gebeurd. Stop er wat lekkers in, of geld, of een cadeaubon en je kunt je cadeau leuk gepresenteerd aanbieden.

4 opmerkingen:

Sarah zei

Wat een leuk en mooi zakje !
Liefs ☆ Sarah ☆

Romy zei

Dat ziet er leuk uit zeg! Hiermee wordt elk cadeautje een feestje om te ontvangen!

Lean de Ruiter zei

Prachtige gedaan en veel leuker om zo te geven.

Johanna zei

Zeker leuk!! Ziet er feestelijk uit :D