maandag 10 augustus 2015

Een vrolijke verjaardags scrapbookpagina

Stampin' Up! bestellen: 18 augustus

Workshops: 
Onder het tabblad Workshops / Party's hier op dit blog heb ik mijn nieuwe workshop-programma voor het najaar 2015 gepubliceerd. Dit is ook op mijn Facebookpagina te vinden. 

Al sinds ik de nieuwe catalogus in handen had, was ik enorm enthousiast over deze nieuwe gids. En enthousiast ben ik nog steeds! Ik blijf maar spelen met alle mooie nieuwe producten en bruis van de inspiratie (heb alleen te weinig tijd om alles uit te voeren). Deze keer maakte ik een layout in vrolijke kleuren over Femke haar 3e verjaardag:Op bovenstaande layout zie je veel producten uit de huidige 'nieuwe' (inmiddels alweer 2 maanden oud) catalogus:
- Dessinpapier Cherry on Top
- Bakerstwine
- Washitape Cherry on Top
- Tekst Happy Birthday: Stempelset Sassy Salutations
- Titel Femke 3 jaar: Stempelset Back to Basics Alphabet
- Slingers: Stempelset Celebrate Today
- Basic Rhinestones Jewels
- Chrystal Effects over de ballon
- Kleuren: In Colors 2015-2017; Watermelon Wonder, Cucumber CrushWil jij ook een keer zo'n leuke pagina maken met je eigen foto's? Dat kan! Boek dan een party / workshop bij me en aan het eind van de avond heb jij ook je eigen scrapbookpagina.

De eerste aanmeldingen voor mijn najaars-workshop-programma zijn al binnen, leuk! Wil jij ook verzekerd zijn van een plekje bij 1 of meerdere workshops? Geef je dan nu alvast op!

2 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuke, feestelijke en vrolijke lay-out! Vooral erg leuk zoals je de tags hebt gebruikt!

Johanna zei

Zo vrolijk!! Wat worden ze snel groot he, en elke keer is het leuker. Ik vond de 3de verjaardag ook weer zo bijzonder, omdat ze het allemaal begrijpt!