woensdag 5 augustus 2015

The most precious jewels...

Stampin' Up! bestellen: 18 augustus

Workshops: 
Onder het tabblad Workshops / Party's hier op dit blog heb ik mijn nieuwe workshop-programma voor het najaar 2015 gepubliceerd. Dit is ook op mijn Facebookpagina te vinden. 

De eerste aanmeldingen voor mijn najaars-workshop-programma zijn al binnen, leuk! Wil jij ook verzekerd zijn van een plekje bij 1 of meerdere workshops? Geef je dan nu alvast op!

Eigenlijk gebruik ik niet graag en niet vaak Engelse titels of journalings op mijn layouts. Maar soms is het Engels zoveel mooier dan het Nederlands, zegt het Engels zo veel meer. En dat is op de layout van vandaag zeker het geval als je het mij vraagt:Deze tekst vond ik ooit eens op internet, ik pinde hem om ooit eens te gebruiken en welke foto leent zich daar nou beter voor dan deze? Ik schreef de tekst zelf. Dit maakt de layout weer net iets persoonlijker.

Op deze layout gebruikte ik twee verschillende soorten dessinpapier, namelijk Cherry on Top en het In Color 2015-2017 papier. De papiertjes kregen een lijntje met zwarte fineliner. Het journaling-kaartje is een half ProjectLife kaartje uit de set Love Story.

De spetterstempel is afkomstig uit de set Gorgeous Grunge en is meerdere keren afgedrukt in de kleur cucumber crush (wel eerst even een afdrukje maken op een kladblaadje, zodat de ergste inkt van de stempel af is). De datum schreef ik op een stukje groene washitape Cherry on Top.


Ik werkte de layout af met zilverkleurige sequins, een Blossom Accent Embellishment voorzien van een sequin en twee stukjes van aaneengesloten Rhinestones. Deze staan natuurlijk symbool voor de jewels waar het in deze layout allemaal om gaat.
Ik vind het een jewel van een layout geworden, wat vinden jullie?


Challenge:
- CASology (theme 'precious' --> in my journaling)

6 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi werkje . En tof met die handgeschreven tekst . Je tipte gisteren op mijn blog een heel grappig foutje . Ga maar eens kijken !
Liefs ☆ Sarah ☆

Klaske zei

Hij is echt super!! Heb m gepind ;-)
Heb je als wit achtergrondvel nu ook Whisper White gebruikt? Ik heb het A4 formaat al in huis (ik ben fan!) en zit er nu sterk aan te denken om bij mijn volgende bestelling ook 12*12 te bestellen...

Romy zei

Wat een mooie, sfeervolle lay-out! Prachtige quote en foto ook!

Joyce zei

What a lovely photo and scrapbook layout. Thanks so much for sharing at CASology this week.

KarinsArtScrap zei

een leuke layout Marlieke
Gr Karin

Johanna zei

aaah wat een schattige layout!! Heel mooi met groen!