zondag 16 juli 2017

juffencadeaus

Afgelopen donderdag had Femke haar laatste schooldag van dit jaar. Haar laatste dag bij de kleuters. Want na de zomervakantie start ze in groep 3. Helaas heeft ze deze dag niet mee kunnen maken omdat ze ziek thuis was. Toen ik haar (lang geleden) vroeg of ze wist wat ze de juffen wilde geven op de laatste dag, hoefde ze niet lang na te denken: "mama, jij maakt toch soms voor mensen kaarsen en bekers met hun naam erop met Stampin' Up? Die wil ik de juffen wel geven! En dan maken we er ook nog zo'n sleutelhanger bij."  Dus gingen we samen aan de slag.


Zoals je ziet, kun je met de stempels en inkt van Stampin' Up! nog heel wat meer dan alleen kaarten maken. Zo leuk! Je kunt dit ook bij mij komen doen tijdens een workshop.

Tot slot wil ik je nog wijzen op de aantrekkelijke acties van de maand juli. Klik daarvoor HIER

4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat jammer dat Femke ziek was op de laatste schooldag. Super leuke cadeautjes voor de juffen. Daar zullen ze vast blij mee geweest zijn.
Fijne vakantie!

Romy zei

WAt een onwijs leuke cadeaus! Ik weet zeker dat die goed in de smaak zijn gevallen. Wel heel sneu dat Femke net op de laatste dag ziek was. Spannend hoor, naar groep 3!

Gerrina zei

Wat een gaaf kado zo! Fijne zomervakantie!

Sarah zei

Altijd leuk! Tof!