zondag 23 juli 2017

Layout - 6

Begin van het jaar was ik goed op dreef met het maken van layouts (=scrapbookpagina's). Helaas was het weer even weggezakt, maar...ik heb er weer een gemaakt:

(klik op de foto voor een vergroting om details beter te kunnen zien)

De basis is een vel 12"x12" cardstock in de kleur Very Vanilla. Daar kwam deze foto veel mooier en sprekender op uit dan op Whisper White.

Vervolgens sneed ik 2 diagonalen uit het Frenzy Foil DSP. Misschien wel het mooiste DSP uit de hele catalogus. Wat vind jij? Ik heb dit papier gecombineerd met het (retired) Falling in Love DSP. Verder gebruikte ik cardstock in de kleur Soft Sky.

Op de achtergrond heb ik gestempeld met een stempel uit de set Playful Backgrounds in de kleur Sweet Sugarplum. Als je goed kijkt, zie je dat ik er in de kleur Soft Sky ook nog doorheen gestempeld heb met de 'spatters' uit de set Magical MermaidDe tekststempels komen uit eigen voorraad. De tekst 'Selfie" stempelde ik met Soft Sky inkt op Soft Sky cardstock en knipte ik rondom uit. Daarna bewerkte ik de tekst met de Wink of Stella. Helaas was ik heel even onoplettend en kwam er grote hoeveelheid tegelijk uit mijn Wink of Stella pen en moest ik de titel opnieuw maken:

                                     
       

Tot slot schreef ik mijn journaling bij deze foto met een Stampin' Write marker in bijpassende kleur. Ik schreef de journaling onder en boven de diagonalen. Zo is het verhaal niet te prominent aanwezig op de layout, maar blijft de nadruk op de foto liggen. Helaas ging ik ook daar even de mist in; ik had mijn journaling eerst in het klad geschreven. Bij het overschrijven op de layout schreef ik 'blauwe ogen' terwijl er 'bruine ogen' had moeten staan. Ik veranderde de zin daardoor een beetje, maar door die verandering werd het woord jou ineens een bezittelijk voornaamwoord en moest ik er een 'W' achter priegelen. Zo jammer vind ik dat eigenlijk...

Met sequins legde ik de finishing touch aan deze layout.
Al met al toch wel heel tevreden over het eindresultaat van deze layout. 

Hoe zit dat bij jou? Kun jij ook zo balen van een fout op je creatie?

3 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk! Ik had het gisteren ook dat baal moment. Ik had even een momentje aan mijn bureau en plakte twee rechthoeken op mijn kaart.
Iets later bekeek ik de kaart van op afstand en zoooo scheef! Gelukkig met een mesje het kunnen los prutsen en op een rustig moment plak ik ze weer opnieuw zonder kinderen rondom me heen ☺

Diny zei

Heel erg leuk gedaan Marlieke....wat lief zo samen met een handdoek op jullie hoofden! Je hebt het foutje goed opgelost.....hebben we allemaal weleens last van denk ik!
Groetjes Diny

Sarah zei

Hey, ik nog eens. Steentjes schilderen heb ik ook al vaak gedaan, maar nu is het lang geleden. Laat ze zeker zien op je blog! Zeg eigenlijk, wanneer ben jij jarig? Ik twijfel of ik jouw adres wel heb... Ik vind jouw reacties altijd zo leuk om te lezen. ☺