zondag 24 januari 2016

En NOG eens It's My Party

Oh oh oh zijn jullie ook zo enthousiast over de It's my Party / Party Wishes lijn van Stampin' Up! uit de nieuwe voorjaarscatalogus? Ik kan het maar niet laten om die vrolijke kleurtjes te laten liggen. Ik heb er dan ook gewoon weer een kaartje mee gemaakt. Een pop-up kaart deze keer. Dit is de voorkant:Op de voorkant van de kaart zie je een stuk van het prachtige It's my Party Dessinpapier terug. Samen met cardstock Mint Macaron. De banners maakte ik met de Triple Banner Punch. De cakejes komen uit de stempelset Party Wishes met bijbehorende Party Punch Pack. Ik voorzag ze van wat glitter met de Wink of Stella Glitterbrush. Het sentiment komt uit de GRATIS (!) set Sky is the limit. Deze is nog maar heel kort verkrijgbaar! Heb jij hem nog niet? Plaats een bestelling van minimaal €60 en bestel hem gratis mee.

En als je de kaart openklapt, zie je dit:Het pop-up gedeelte aan de binnenkant maak je heel gemakkelijk met de Party Pop-Up thinlits Dies en de Big Shot (of een andere stansmachine). Nieuw bij Stampin' Up! is de Big Shot Die Brush; een soort borsteltje waarmee je heel gemakkelijk je gedetailleerde stans uit de mal kunt rollen. Geen gefriemel meer met kleine stukjes!De pop-up letters kleurde ik eerst zwart met een marker en daarna ging ik erover heen met Crystal Effects. Dit zorgt voor een beetje 'puffy effect' van de tekst. Verder aan de binnenkant nog twee strookjes It's my Party Washitape en enkele It's my Party Enamel Dots.

Wil jij ook een keer zo'n kaartje maken? Geef je op voor een workshop! Ik leer het je graag. Je mag gebruik maken van mijn materialen. Plaats je tijdens de workshopavond een bestelling van minimaal €30, dan is de workshop voor jou gratis.

Bedankt weer voor je bezoek aan mijn blog en een fijne dag!

5 opmerkingen:

chantal zei

Wat een Leuke Kaarten heb Je gemaakt.
Liefs Chantal

Romy zei

Superleuke kaarten! Vooral die tweede vind ik heel gaaf.

Diny zei

Wat een verrassende mooie kaart Marlieke!
Groetjes Diny

Rosina zei

Een schitterend kaartje Marlieke...heel mooi DP aan de voorkant en wat een verrassende binnenkant...zo een leuke pop-up gemaakt...KNAP gedaan!!!

groetje Rosina

Mieke zei

Oh whow, wat knap gedaan zeg! Schitterende kaart!