woensdag 13 januari 2016

Scrapbook layout: Broer en Zus

Zo, de eerste layout van 2016 is een feit!
En zie je dat mooie dessinpapier? Het komt uit een set papier die Wildflower Fields heet en jij kunt het GRATIS mee bestellen als je voor € 60 aan Stampin' Up! producten besteedt. En kan je vertellen; daar zit je echt zo aan hoor!De foto matte ik eerst op Whisperwhite cardstock, wat ik aanzette met een zwart randje. Ook het dessinpapier is aangezet met een zwart randje. De stempels die je achter het dessinpapier vandaan ziet komen, komen uit de veelzijdige set Kinda Eclectic. Ook het sentimentje komt uit die set.

De stempels uit de set Kinda Eclectic hebben allemaal verschillende afmetingen. En je stempelafdruk wordt het mooiste als je een goed passend acrylblok onder je stempels plakt. Wist je dat Stampin' Up! maar liefst 9 (!) verschillende maten acrylblocks heeft? En als je zou willen, zelfs ook nog een praktische koffer om ze allemaal in op te bergen?! Vraag de catalogus bij me aan om de mogelijkheden te bekijken. Of, als je in de omgeving van Nuenen woont, kom de acrylblocks en koffer gerust een keer bekijken en uitproberen! Kun je meteen de catalogus meenemen.

Verder verwerkte ik op deze layout nog wat knoopjes (zie catalogus blz. 161) met bakerstwine er doorheen geknoopt. En washitape uit de serie Everyday Chic.


Voor de titel 'Broer en zus'  ben ik "vreemd gegaan". Die letters zijn namelijk niet van Stampin' Up! En dat brengt me meteen op het volgende: ik merk om me heen dat er nog wel eens misverstanden bestaan onder dames die overwegen om in te stappen als demonstratrice voor Stampin' Up!. Dames die bang zijn dat ze dan geen andere merken meer mogen gebruiken op hun creaties. Jawel, dat mag dus wel! Het is niet in alle gevallen handig om te doen, maar daarover vertel ik je graag meer als je bij me instapt als demo.

Wist je trouwens dat je tijdens de sale-a-bration periode wel heel voordelig in kunt stappen als demonstratrice? Je schaft het starterspakket aan voor €129. Je mag zelf alle producten kiezen die je wilt ontvangen. En tijdens de Sale-a-Bration krijg je extra veel in je pakket; namelijk niet voor €175 maar voor €220. En je betaalt dus maar €129! Deal? Klik rechts in mijn sidebar op 'demonstratrice worden'  en schrijf je vandaag nog in. Het enige wat je moet doen om demo te kunnen blijven, is steeds je kwartaal omzet halen. Haal je die niet? Geen probleem, dan val je gewoon weer uit als demo. Je starterspakket mag je houden en je hoeft niks terug te betalen. Je bent ook niet verplicht om workshops te geven; je kunt ook gewoon instappen voor dit aantrekkelijke starterspakket en voor je eigen korting.Wil jij ook een keer zo'n scrapbookpagina (layout) leren maken? Dat kan! Meld je aan voor een workshop bij mij thuis. Jij neemt je eigen foto mee en met mijn materialen gaan we aan de slag. Heb je zelf een groepje vriendinnen / familie / collega's etc. die ook mee willen doen? Dan kan ik ook met mijn spullen naar jouw thuis komen! Mail me vrijblijvend voor meer informatie; stampinadventures @ outlook . com (zonder spaties).

6 opmerkingen:

Romy zei

Superlieve foto en mooie layout! Door je strakke vormgeving komt de foto heel goed tot zijn recht.

Louise zei

Wat een enige foto Marlieke, leuke LO heb je ermee gemaakt!


gr.LOuise

Je@net zei

Wat een geweldig leuke lo, Marlieke. En die foto....zó gaaf!

Renate zei

Je laat ons vandaag een super mooie LO zien.
En ben eerlijk... Met zo'n super mooie foto heb je verder niet veel meer nodig.

-xies- Renate.

Maia zei

Ooo wat een mooie foto heb je van de je knuffelende stelletje genomen van de zomer!
Super leuk om weer eens wat anders te zien dan kerst en winter!
Mooi papier en mooi verwerkt de foto!
Fijne week
Groetjes Maia

Gerrina zei

Wat een mooie LO! Een goede start dit jaar! Alvast een fijn weekend!