zaterdag 2 januari 2016

Traktatie Femke 4 jaar

Even een vlug blogberichtje. Alweer? Ja alweer. Gisteren plaatste ik een leuk verjaardagskaartje met materialen uit de nieuwste voorjaarscatalogus van Stampin' Up! Vandaag hebben jullie nog mijn zelfgemaakte traktatie voor de 4e verjaardag van Femke tegoed. Ze deelde deze sleutelhangers uit op het kinderdagverblijf:En ook alle kinderen die thuis op verjaardagsvisite kwamen, vonden zo'n persoonlijke sleutelhanger in hun traktatietasje. Femke was trots en de traktaties zijn heel positief ontvangen.Morgen ben ik terug met weer een kaart. Gemaakt met ook weer een nieuwe stempelset die vanaf 5 januari verkrijgbaar is.

Fijne zaterdag!

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk idee, Marlieke. Ziet er super gaaf uit, maar wat een werk zal dat geweest zijn. Kan me helemaal voorstellen dat Femke er super trots op was en de kinderen er erg blij mee waren!

Sandra zei

Een hele leuke traktatie!

Renate zei

Hey... Maar dit heb je wel ff super leuk gemaakt zeg.
Super origineel idee.

-xies- Renate.

Stella zei

Ik denk dat je daar echt wel aardig lang mee bezig bent geweest maar het is dan ook hartstikke leuk! Kinderen vinden het geweldig als ze iets persoonlijks krijgen; dit ook zo gaaf!

Unknown zei

he hoi! Kwam je traktatie tegen echt super leuk! Ik vroeg me af waar je de letterkralen vandaan hebt gehaald? Alvast bedankt!