zaterdag 16 januari 2016

Gratis 12 vellen 30x30 dessinpapier

Ja, je leest het goed in de titel van dit bericht. Het papier wat ik op dit kaartje gebruikt heb, is het Wildflower Fields dessinpapier. En het leuke is: JIJ kunt dit papier GRATIS krijgen! Het is namelijk een item uit de Sale-a-Bration brochure. Bij iedere €60 die je bestelt, mag je 1 gratis artikel kiezen, waar dit pakket dessinpapier er dus 1 van is. In mijn vorige blogpost heb ik ook papier uit dit pakket gebruikt. (Als je de bundel met de stempelset Number of Years en bijbehorende Framelits -gebruikt op dit kaartje- aanschaft, zit je al bijna aan die €60). Of schaf de Large Numbers Framelits (zonder stempels) en de Balloon Framelits -ook gebruikt op dit kaartje- (zonder stempels) aan, ook dan zit je bijna aan de €60 om het gratis papier mee te kunnen bestellen).De ballon op de kaart is gemaakt met de Balloon Framelits. Het cijfer 9 in de ballon met de stempelset Number of Years en bijbehorende Large Numbers Framelits. Aan de ballon knoopte ik wat Baker's Twine. Door dit met je schaar wat te krullen, ontstaat een iets speelser effect. Met de Fine Tip Glue Pen kun je het twine ook nog eens op 1 of meerdere plekken vastzetten zonder dat je lijmresten ziet. Het sentimentje heb ik gemaakt met stempels uit de set Celebrate Today en ik gebruikte er twee kleuren inkt voor. zoals gebruikelijk werkte ik mijn kaart weer af met enkele Basic Jewels Rhinestones.

De kaart bestaat uit verschillende laagjes, die met Stampin' Dimensionals op elkaar gezet zijn. Dit zorgt voor diepte in je kaart.Ik heb je in dit bericht enkele tips gegeven hoe je aan dit gratis papier kunt komen. Mijn volgende verzamelbestelling gaat de deur uit op:


Dus wil je ook iets mee laten komen? Geef je bestelling dan uiterlijk 19 januari aan mij door. Ook Belgische lezers mogen bestellen; ik mag alleen niet naar België verzenden. Bij mij thuis ophalen (Nuenen, bij Eindhoven) is geen probleem. Verzenden naar een afhaalpunt in Nederland aan de Nederlands - Belgische grens ook niet.

7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk en feestelijk kaartje, Marlieke!

Romy zei

Wat een ontzettend leuke kaart! Dat touwtje bij de ballon maakt hem net echt.

KarinsArtScrap zei

mooie kaart Marieke
Gr Karin

Diny zei

Wow.....wat een gaaf kaartje Marlieke!
Groetjes Diny

Sarah zei

Mooi kaartje !!

Rosina zei

Heel mooi kaartje gemaakt met dit prachtige papier Marlieke...

groetjes
Rosina

Gerrina zei

Gave kaart! Mooi die kleuren zo! Fijn weekend verder!