woensdag 28 december 2016

Bloghop Spring-Summer Catalogus 2017 Team Utopia


Welkom bij de bloghop van Team Utopia! Het leukste, gezelligste en grootste Stampin' Up! team van Nederland! Zo blij dat ik hierbij mag horen! Wil jij hier ook bij horen en profiteren van de voordelen van demonstratrice zijn? Lees dan even verder tot onderaan dit bericht. Pak eventueel een kop koffie of thee erbij, want het is veel tekst. 

Bij deze bloghop laat Team Utopia je voorbeelden zien met de nieuwste producten van Stampin' Up! die vanaf 4 januari verkrijgbaar zijn. Voordeel van demo zijn, is dat je al eerder mag pre-orderen en dus ook eerder met de nieuwste goodies kunt spelen.

Je kunt de bloghop overal beginnen en vervolgens op volgende en vorige klikken en zo overal een kijkje nemen. Het officiële startpunt is bij Tryntsje. Niet verkeerd om daar te beginnen, want..... op elk blog kun je ook een letter vinden. Verzamel alle letters, laat vooral een reactie achter (vinden we erg leuk!!) en mail de zin die de letters samen vormen naar Miranda (stampinutopia@ziggo.nl). Zo maak je ook nog kans op een leuke Stampin' Up! prijs. Je winkans wordt vergroot als je op ALLE blogs een reactie achterlaat. Stuur je antwoord in voor 4 januari. Op 5 januari maken we de winnaar bekend. (* demo's zijn uitgesloten van deelname). 

Nu dan over naar mijn creatie. Ik maakte (wederom) een spinnerkaart. Ik heb de smaak helemaal te pakken met spinnerkaarten, ze zijn zo leuk! Deze keer maakte ik niet 1 spinner, maar 2 spinners in de cirkel. Dat kan dus ook! Trouwens...begin 2017 volgt er ook weer een workshop spinnerkaarten maken. En al hebben we de Kerstdagen net achter de rug en moeten we Oud &Nieuw nog vieren, ik maakte alvast een zomers kaartje:


De stempels van de parasol en strandbal komen uit de set Day at the Beach, welke dus vanaf 4 januari verkrijgbaar is. Ik bestel die dag meteen, dus als jij ook mee wilt bestellen; laat het gerust  weten! Het is fijn als ik uiterlijk om 10:00 uur jouw lijstje in mijn mailbox heb ontvangen. En voordat ik het vergeet te zeggen: bij elke €60 die je besteedt aan producten, mag je 1 GRATIS artikel uitzoeken uit de speciale Sale-a-Bration Brochure. Heb jij nog geen spring-summer catalogus en Sale-a-Bration brochure? Laat het gerust weten, ik stuur ze graag naar je op. Doe je bij mij een bestelling, dan krijg je de verzendkosten van de catalogi van me terug. 

De stempelset komt dus uit de nieuwste spring-summer catalogus. Maar...vergeet ook de jaarcatalogus niet! Hierin staan ook de meest leuke producten, die natuurlijk weer prima te combineren zijn met producten uit de seasonal. Op dit kaartje maakte ik ook nog gebruik van het papierblok Serene Scenery. En van de Nederlandstalige stempelset Recht uit het Hart. Ik gebruikte een Stampin' Pad in de kleur Island Indigo en Stampin' Write Markers in de kleuren Peekaboo Peach en Mint Macaron. Op de foto is het niet goed te zien, maar de 2 strandballen zijn ook nog op verschillende hoogtes geplaatst. De ene strandbal zit met een Stampin' Dimensional bevestigd en de andere gewoon plat met wat lijm. Zoals bijna altijd heb ik de kaart weer verder afgewerkt met Jewel Basic Rhinestones.

En ja...de oplettende kijker ziet het goed: de kaart is niet helemaal netjes afgewerkt. Soms knutsel ik met een enthousiaste kleuter en peuter naast me, die niet kunnen wachten met het zien wat mama doet. En dan krijg je ooit wel eens een stootje per ongeluk. Niets aan te doen. 

Nog even terugkomend op de gratis artikelen die je kunt verdienen...
Als je het volgende pakket bestelt, kun jij deze spinnerkaart ook maken én een gratis product uitzoeken:
- Sliding Star Framelits  €33,00
- Day at he Beach stempelset, € 23,00
- Foam Adhesive strips, €9,50

En wil jij ook profiteren van de voordelen van demo zijn? En deel uitmaken van Team Utopia? Stap dan vandaag nog in en word ook demo. Kies je eigen starterspakket ter waarde van €175 en betaal slechts €129! Verder geen verplichtingen. Haal je je kwartaalomzet niet, val je gewoon weer uit als demo, maar heb je wel 4 maanden (als je na 1 kwartaal je omzet niet gehaald hebt, krijg je nog een maand de kans deze alsnog te halen) kunnen profiteren van de voordelen van demo zijn. Je starterspakket mag je houden zonder verdere terugbetaling. Klik rechts op mijn blog in de sidebar op 'Word ook demonstratrice'. 

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Het was een heel verhaal. Volgende keer houd ik het weer kort. :-)

Klik snel op de buttons hieronder om verder te hoppen en te kijken wat de nieuwe seasonal zoal te bieden heeft. Veel plezier!


   

Tot slot hebben jullie van mij nog de letter tegoed....
...daar komt ie dan:




(ja....je ziet het goed.... bij mij geen letter maar een koppelteken)  ;-)



25 opmerkingen:

Nadia zei

Leuk kaartje

Ingrid Heijnen zei

Leuk Marlieke! Ben erg benieuwd hoe het eruit ziet als de ballen rondgaan ?! Leuk idee.
En tsja die peuter en kleuter...haha herkenbaar ;)
Groetjes Ingrid

Crejabeja zei

Het is omdat je het zelf zei , anders echt niet gezien ;)

Agreable.stampin.fun zei

Leuke kaart Marlieke....en alleen maar goed dat ze enthousiast zijn die kleintjes vind ik altijd.
De hobbyisten van de toekomst !

Jenny zei

Super leuk je spinner kaart.
Vind ik ook altijd leuk om te maken.

Groetjes Jenny

Unknown zei

mooi kaartje

Unknown zei

Leuk kaartje. Groetjes Sandra

digitalie zei

Oh wat leuk die spinnerkaart! Ik vond de set geweldig maar had geen idee wat ik er mee moest :) Groetjes, Natalie

Henriëtte zei

Leuk die spinnerkaart!!! De achtergrond van het kaartje vind ik ook erg mooi.

Henny's kaartjes zei

Heel mooi!

Susan Wevers zei

Mooi dat strakke en mooie kleurencombinatie en achtergrond!

Helena zei

echt een speelse kaart! Leuk

Judith Liefting zei

Potverdorie Marlieke, ik probeer sets te weerstaan. Sets die ik absoluut niet wil (maar oh ik heb een zwak voor die slippers en en en) nu struikelde ik net bij Ellen al over die geweldige mannenkaart en nu jij.
Hij is superleuk!!! En op zo'n koude dag als vandaag kunnen we wel wat extra zomer gebruiken. Goed uiteinde en ik zie je de 7e! X Juud

Muriel zei

Wat een leuk idee om hier een spinner kaart van de te maken!

Ellen Hamhuis zei

Kom al helemaal in zomerse sferen, leuke kaart.

Relinde Scheepers zei

Echt heel leuk kaartje

Klaartje zei

Heerlijk zo'n zomer's kaartje!!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hahaha, geef die kinderen ook eigen knutselspullen ;P Ik krijg zin in vakantie, zo leuk die kaart. Waar blijft de zomer?

Manuela zei

Mooie spinnerkaart. En met 2 ballonnetjes. Nieuwe uitdaging. Knap.😉 mooi gemaakt 👍👍👍

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat gaaf die spinnerkaart, zo lastig om te maken, mij is het nog niet goed gelukt, bij jouw wel Marlieke, een geweldig kaartje. Fijne jaarwisseling, groetjes Ingrid

Loes van Hout zei

leuk kaartje spinnerkaart niet echt mijn ding maar een geweldig kaartje

Carla zei

Wat een vrolijk spinnerkaartje.
gr. Carla

Unknown zei

Hieraan kan je zien dat het allemaal handwerk is! (Y)

Groetjes, Wobke

Manuela zei

Hallootjes lieve Marlieke, ik wil je even bedanken voor de prachtige set die ik gewonnen heb. Ik ga hiermee zeker vele werkjes maken. 😊😊😊 lieve grtjes van een overgelukkige stampin'up gebruiker. 😆😆😆

Marlieke zei

Heeeeeel veel plezier met je gewonnen prijs! Ik vond jouw reactie op mijn kaart Super leuk dus ben blij dat je gewonnen hebt!