zaterdag 20 augustus 2016

Een kaartje geCASEd

Volgende Stampin' Up! verzamelbestelling: dinsdag 6 september (ook najaarscatalogus!)

Onderstaand kaartje maakte ik vandaag. Het idee is niet van mezelf. Volgens mij is het origineel een creatie van Do Bergen. Haar kaart is al een hele poos de header van een facebookgroep waarvan ik lid ben. En elk keer als ik op die groep kom, blijf die kaart me aanspreken. Dus ging ik er ook mee aan de slag. De basis is hetzelfde als de kaart van Do, maar in de details heb ik er toch weer mijn eigen draai aan gegeven. Dank je wel voor de inspiratie, Do! Soms is het zo heerlijk om even niet zelf na te hoeven denken en gewoon lekker bezig te zijn.



Dit kaartje is gemaakt met de geweldige Swirly Scribbles thinlits en met de In Colors 2016-2018.
Een sentimentje uit de Nederlandstalige set K.J.E.G. en het strookje geponst met de Tripple Banner Punch. De swirls zet je gemakkelijk vast met de Finetip Glue Pen. De leuke blaadjes komen uit een andere set met Nederlandse tekststempels, namelijk Recht uit het Hart. Het vogeltje is een stempel uit de stempelset die bij de Swirly Scribbles thinlits hoort en de naam zegt het eigenlijk al: Swirly Bird. Ik gaf het vogeltje nog wat glimmer mee met de Wink of Stella Glitterbrush. Tot slot mocht een strass-steentje natuurlijk niet ontbreken.

Op onderstaande detailfoto is het effect van de Wink of Stella pen goed te zien:


Zoals je bovenaan dit bericht hebt kunnen lezen, doe ik op 6 september een verzamelbestelling. Er kan dan ook besteld worden uit de nieuwe najaarscatalogus. Deze is gratis af te halen in Nuenen. Tegem een vergoeding van de verzendkosten, stuur ik hem ook graag naar je op.



3 opmerkingen:

Romy zei

Hij is prachtig! Zo leuk die cirkeltjes!

Sarah zei

Je kaart is mooi!

Diny zei

Wat MOOI Marlieke!
Groetjes Diny