dinsdag 14 juli 2015

Happy Birthday

Tegenwoordig lopen alle Stampin' Up! landen gelijk als het gaat om het uitkomen van de nieuwe catalogi. Voorheen was dat niet zo en stond het internet al vol met ideeën van onze o.a. Amerikaanse collega's met nieuwe producten. Ik vind het heerlijk dat dat nu niet zo is, want ik merk dat ik me heerlijk uit kan leven met mijn eigen creativiteit.

En toch...komt de inspiratie van het kaartje hieronder niet van mezelf. Ik zag het idee bij onze Nederlandse collega Linda.Ik maakte gebruik van de nieuwe InColors Watermelon Wonder en Mint Macaron. De ballonnen zijn uit de stempelset Celebrate Today. Linda haalde de ballonnen met letterstansjes door de BigShot. Ik koos ervoor om de letters te stempelen met de Layered Letters Alphabet set, uit te knippen met een wit randje en op de ballonnen te plakken. De zilveren inkt is helaas niet meer verkrijgbaar.

Het is een vrij breed kaartje geworden, gemat op het (toch wel dure maar oh zo mooie) glimmer-paper. Een kaartje niet in een standaard afmeting, en dus maakte ik met het envelop punchboard zelf nog een bijpassende envelop.

5 opmerkingen:

Klaske zei

Hij is weer superleuk Marlieke! Ik was deze kaart ook al voorbijgekomen op Pinterest. Het punchboard staat op mijn lijstje voor de volgende bestelling. Lijkt me zo'n gaaf ding!

Sarah zei

Dit is ook een leuke kaart ! Die ballonnen doen het altijd goed op een kaart ! Met dat zilver ook erg feestelijk ! Liefs ☆ Sarah ☆

Renate zei

Je hebt er een lekker vrolijk en feestelijk kaartje van gemaakt. Helemaal leuk!!!

-xies- Renate.

Gina zei

Heel leuk die letters in de ballonnetjes ! Groetjes, Gina

Miranda Mols zei

Volgens mij staat deze prachtige kaart hier bij mij op de kast.