maandag 27 juli 2015

Post-it boekje met pen

Maarten kwam de laatste tijd regelmatig thuis van zijn werk en vertelde dan dat zijn blokje met gele post-it's alweer van zijn bureau meegenomen was door collega's. Redelijk herkenbaar verhaal voor velen denk ik zo? Ik bedacht daar een oplossing voor en maakte voor hem zijn persoonlijke post-it boekje waar zelfs ook nog een pen in opgeborgen kan worden. Kunnen ze die ook niet meer meenemen ;-)


Dit post-it boekje zit ook in mijn workshop-programma komend najaar. Wil jij dit ook maken, dan kun je je nu alvast inschrijven.

Toen Femke het boekje voor haar papa zag, wilde zij natuurlijk ook graag zo'n boekje. Dus hup aan de slag. Femke koos zelf de kleurtjes cardstock (cucumber crush), dessinpapier (cherry on top) en kleur post-it blaadjes. Ook plakte ze zelf de letters van haar naam op de voorkant. Speciaal voor Femke, stempelde ik aan de binnenkant op de post-it blaadjes nog wat vlindertjes uit de set Perpetual Birthday Calendar. Zo leuk en gezellig om dit voor en met Femke te doen. Dochterlief trots en blij, mama ook!

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Fijne dag!

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuke en vrolijke boekjes!

Klaske zei

Leuke boekjes Marlieke... Het komt me bekend voor: bij mij op kantoor is vaak ook veel foetsie. Maar veelal ben ik zelf de boosdoener, haha. Ik sleep vanalles overal naartoe en laat het dan weer liggen ;-). De collega's schrijven met mooie parker-pennen... Ik hou het bij goedkope BIC-jes. Ik raak ze toch zo kwijt ;-)
De Perpetual-set komt als het goed is deze week bij me thuis. Naar aanleiding van jouw voorbeeldjes toch helemaal enthousiast geworden!

Sarah zei

Heel erg leuk !! Ook die van femke , fijn hé samen met de kinderen knutselen ! Liefs ☆ Sarah ☆

Diny zei

Wauw....wat ontzettend slim van je en heel erg leuk gemaakt!
Groetjes Diny